Reguli antrenamente online

  1. Despre importanța deosebită a antrenamentelor online

Preocuparea noastră constantă pentru bunăstarea membrilor noștri, și dorința de a le furniza susținere și uneltele necesare pentru a duce un stil de viață sănătos, indiferent de circumstanțe, au generat furnizarea de soluții pentru cei care vor să se antreneze de acasă, punând la dispoziția acestora antrenamente blânde, special concepute pentru a le susține călătoria și evoluția.

Yummdiet conține videoclipuri înregistrate și oferă acces nelimitat la o serie de antrenamente, și oferă clase de antrenamente live, în funcție de tipul de abonament ales, conduse de specialiștii noștri cu experiență îndelungată.

  1. Cum puteți utiliza antrenamentele online

Serviciile disponibile pe platforma Yummdiet sunt adresate membrilor, fiind puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul contului de membru.

Pentru a beneficia de serviciile de antrenament online, utilizatorii trebuie să se autentifice în contul de membru și să dețină sau să achiziționeze un abonament, conform instrucțiunilor și regulilor prezentate pe site, precum și în secțiunea Termeni și Condiții.

Antrenamentele pot fi accesate la orice oră și urmărite ori de câte ori optați în acest sens.

Recomandăm solicitarea sfatului medicului înainte de a începe orice exercițiu fizic furnizat prin intermediul platformei Yummdiet, în mod deosebit celor care au o afecțiune medicală sau au suferit o vătămare care ar putea fi afectată sau agravată în timpul unui antrenament.

Galeria video oferă antrenamente și îndrumări privind efectuarea și finalizarea anumitor exerciții fizice în siguranță și în mod eficient. Cu toate acestea, sunteți singurul responsabil pentru asigurarea unei executări adecvate a exercițiilor, conform instrucțiunilor pe care experții le oferă. Yummdiet nu poate fi ținută răspunzătoare pentru nicio vătămare pe care v-o puteți provoca dacă nu respectați instrucțiunile din timpul exercițiilor sau regulile din prezentul.

  1. Drepturile de utilizare a serviciului de antrenament online

Materialele și conținutul serviciului de antrenament online aparțin Yummdiet și acordăm permisiunea de a utiliza aceste materiale și conținutul în scopul exclusiv de a folosi serviciul de antrenament online în conformitate cu prezentele Reguli. Dreptul de a utiliza serviciul de antrenament online este strict personal și vă aparține exclusiv dumneavoastră, în calitatea de Membru. Nu aveți permisiunea de a transfera acest drept unei alte persoane.

Dreptul de a utiliza serviciul de antrenament online nu este exclusiv, acesta fiind acordat tuturor Membrilor care au un abonament activ.

Cu excepția unor derogări exprese / a situației în care prezentele Reguli permit altfel, sunteți de acord:

  1. Reguli de utilizare

Când utilizați platforma Yummdiet, secțiunea de antrenamente online, trebuie să respectați următoarele cerințe:

Nerespectarea acestor reguli de utilizare reprezintă o încălcare a acestor Reguli, în urma căreia putem aplica toate sau oricare dintre următoarele remedii (cu sau fără notificare):

  1. Încetarea utilizării serviciului de antrenamente online

Dacă, în orice moment, considerați că nu puteți fi de acord cu prezentele Reguli sau cu orice modificări aduse acestora sau serviciului de antrenament online, veți înceta imediat utilizarea serviciului de antrenament online.

Ne rezervăm dreptul de a înceta imediat utilizarea serviciului de antrenament online dacă încălcați oricare dintre Regulile de utilizare, orice alte reguli importante sau termeni și condiții pe care le stabilim pentru accesarea și utilizarea serviciului de antrenament online, inclusiv prezentele Reguli.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că nu vă vom restitui nicio taxă pe care ați plătit-o deja pentru abonamentul activ la momentul în care încetăm utilizarea serviciului de antrenament online.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a retrage orice parte a serviciului de antrenament online, atât timp cât transmitem sau publicăm o notificare în acest sens.

Dacă dumneavoastră sau noi încetăm sau retragem utilizarea serviciului de antrenament online, așa cum este descris în această secțiune, putem șterge orice informații pe care le-ați înregistrat sau orice alte informații pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, veți pierde orice drepturi de utilizare pe care le aveți în legătură cu serviciul de antrenament online sau de a accesa conținutul nostru.

Nu putem fi considerați responsabili pentru nicio pierdere pe care o puteți suferi în cazul în care vă pierdeți drepturile de acces și de utilizare a serviciului de antrenament online sau oricare astfel de informații sau conținut.

Serviciul de antrenament online reprezintă un beneficiu suplimentar destinat abonaților, iar încetarea utilizării acestuia nu afectează niciuna dintre obligațiile dumneavoastră de a ne plăti sume datorate în baza abonamentului activ pe care îl dețineți.

  1. Răspunderea Yummdiet

Echipa Yummdiet depune toate diligențele pentru a asigura cele mai înalte standard de calitate pentru antrenamentele online și de a se asigura că acestea corespund descrierilor furnizate. Totuși, nu ne putem asuma vreun angajament că utilizarea serviciului de antrenament online va fi neîntreruptă, fără întârziere, fără erori sau că va răspunde așteptărilor dumneavoastră cu privire la performanța sau disponibilitatea conținutului serviciului de antrenament online.

Yummdiet nu este responsabilă pentru eventuale dificultăți de a accesa serviciul de antrenament online, întreruperi, transmisiuni de proastă calitate, și/sau probleme cauzate de o conexiune la internet defectuoasă.

În cazul în care există o dispută sau neînțelegere care rezultă din sau în legătură cu utilizarea serviciului de antrenament online, vom încerca mai întâi să o rezolvăm într-o manieră amiabilă și vă încurajăm în continuare să ne notificați în acest sens, completând formularul de contact de pe website-ul nostru: https://yummdiet.com/contact/