Încearcă azi

Plan nutri╚Ťional cu 3 mese principale si 2 gustari, pentru piele neteda

Dieta anti celulita este un plan alimentar bogat in proteine si in special in colagen, care este menit sa ajute la reducerea gradului de celulita, concomitent cu slabirea vizibila. Este un plan alimentar bazat pe proteine si legume, destinat clientelor care vizeaza nu doar o scadere in kilograme, ci mai ales o reducere vizibila a stratului de grasime si o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii.

Al─âtur─â-te azi
Despre planul nutri╚Ťional

Dieta anti-celulita este un meniu antiinflamator, bogat in proteine si legume, care sustine imbunatatirea calitatii pielii in procesul de slabire. Este un meniu cu putini carbohidrati simpli, dar care asigura necesarul de fibre prin consumul zilnic de legume variate.

Meniul are 3 mese lejere si doua gustari din fructe si iaurt, iar mesele au o structura nutritionala care favorizeaza biosinteza de colagen - multe proteine provenite din carne, crucifere si legume cu frunze verzi, precum si cantitati semnificative de surse naturale de vitamina C.

Meniul este per total bogat in proteine si din acest motiv se recomanda sa fie insotit de un program constant de sport zilnic.

Dieta Anti-celulita este gandita pentru o slabire de 4-5% din greutatea corporala pe luna, atunci cand sunt respectate recomandarile zilnice de sport - 30 de minute de exercitii cardio moderate si 30 de minute de exercitii intense pentru masa musculara.

Ce con╚Ťine

Planul nutri╚Ťional poate con╚Ťine urm─âtoarele alimente:

  • Legume
  • Fructe
  • Carne
  • Peste
  • Iaurt
  • Grasimi sanatoase

Nr. mese

3 mese si 2 gustari