Încearcă azi

Why is Yummdiet different?

Cel mai mare pericol pentru echilibrul nostru nutrițional sunt comportamentele nesănătoase. Lucrurile pe care le lăsăm să pună presiune pe noi, ronțăielile pe care le luăm în nopțile târzii de lucru sau în perioadele stresante, dezamăgirea de ’luni’ când ratăm startul. Cuvintele pe care le rostim când nu ne mai place de noi. Aparent, suntem chiar noi înșine o dezamăgire când uităm să avem grijă de noi...

Și ca să ne bage bețe-n roate, planurile alimentare și dietele sunt greu de urmat, sunt stricte și restrictive, au ingrediente care nu ne plac sau pur și simplu nu le putem găsi întotdeauna. Și când reușești în cele din urmă să mănânci sănătos, îți amintești că ai ratat antrenamentul și ai o perioadă aglomerată în care nu ai energie pentru sală. A fi în formă pare mult prea complicat... Deci, renunți, mănânci o tabletă de ciocolată și pa, dietă, lume și cine are nevoie de un corp sănătos? Pur și simplu asta nu e pentru mine!

Știu ce simți, am trăit și eu asta....

Lasă-mă să îți spun ceva din experiența mea. Nu tu trebuie să te adaptezi unei 'diete', nu toate antrenamentele sunt grele și procesul de remodelare corporală nu se rezumă doar la câte kilograme pierzi. Noi toți suntem unici, de aceea am creat platforma nutrițională Yummdiet.com.

Yummdiet este nutriționistul tău tech, dar cu suflet uman. Un consilier privat de nutriție care are la bază un algoritm unic ce îți calculează și generează planul nutrițional conform datelor individuale, stilului de viață și preferințelor alimentare. Este propriul tău program personalizat, potrivit nevoilor tale și adaptat zi de zi de o echipă de nutriționiști doar pentru tine, totul la un click distanță.

După o experiență de 15 ani în consiliere nutrițională, cu clienți din toată Europa și un proces propriu de remodelare corporală care m-a inspirat să creez această platformă, sper să inspir oamenii să devină mai activi, să își prețuiască sănătatea și corpul, alegând să se bucure de un proces de trasnformare fizică plăcut și blând.

Sper să ne vedem în curând în comunitatea Yummdiet! Ne dorim să fim alături de tine în procesul tău de remodelare corporală și să luăm parte la toate lucrurile uimitoare pe care le vei realiza. Suntem aici pentru tine și îți vom oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a îți realiza obiectivul!

Alătură-te și tu yummdiet.com!Cu drag,

Cori Gramescu

Articole sănătoase

Vezi mai multe

Noutăți și articole Yummdiet

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu ultimele trend-uri, noutati, articole si oferte.